Πληροφοριες

Για το Milies Rooms

Σταυρός Θεσσαλονίκης
24+ χρόνια λειτουργείας
30 Δωμάτια
Η ιστορια

Μηλιές, 1995

Το Milies Rooms είναι κτισμένο από το 1995 σε ένα καταπράσινο περιβάλλον πλημμυρισμένο από μεγάλα πλατάνια πολλών ετών, ελάχιστα μέτρα μακριά από τη θάλασσα.

Η περιοχή Μηλιές, του Σταυρού Θεσσαλονίκης, φημιζόταν για τις αγριομηλιές της και για την μαρμελάδα που έφτιαχναν οι κάτοικοι της περιοχής από αυτές. Πλέον με την πάροδο του χρόνου λίγες είναι αυτές που έχουν απομείνει.

Το Milies Rooms βρίσκεται σε μια οργανωμένη τουριστική περιοχή, η οποία εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για ευχάριστες και άνετες διακοπές , συνδυάζοντας τόσο τον ήρεμο οικογενειακό προορισμό, όσο και τις έντονες καλοκαιρινές δραστηριότητες.

Με το πέρασμα του χρόνου έχει γίνει μια σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση που προσπαθεί μαζί με το φιλικό προσωπικό της, να σας προσφέρει παραδοσιακή φιλοξενία και ξέγνοιαστες διακοπές.

Το Milies Rooms διαθέτει τις ιδανικές συνθήκες για πραγματικά δροσερές και ξεκούραστες διακοπές, καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής τόσο από τη θάλασσα όσο και από το βουνό, το οποίο προσφέρει απλόχερα την δροσερή αύρα του στους επισκέπτες μας. Εμείς συνεισφέρουμε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών, στην καθαριότητα των χώρων και στην τήρηση των ωρών κοινής ησυχίας.

Απολαύστε, λοιπόν, τις διακοπές σας με θέα την θάλασσα και αγναντεύοντας το καταπράσινο περιβάλλον!!!

Επισκεφτειτε

Το Σταυρό

Απολαύστε τις διακοπές σας με θέα την θάλασσα και αγναντεύοντας το καταπράσινο περιβάλλον

23970.61365, Fax:23970.61131
Μηλιές, Σταυρός Δήμου Βόλβης Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 57014
info@hotelmilies.gr